РО2 -позиция по проблема с кредита
#1 Removed user 10.07.2011 22:13
Loko pd
373 Posts

Ние от РО сме възмутени от самостоятелните решения на админа и от това,че никога не се допитва до нас за нищо.
Във връзка с "БЪГА",който разтърси играта мислим,че е редно поне да се допита до нас и да оправим проблема заедно,но всъщност станаха по-големи проблеми и много недоволни потребители,които навярно ще спрат да играят.

Ако до 3 дни Админа не оправи поне тренировките за потърпевшите да са безплатни,ние от РО спираме нашата работа.Няма смисъл да продължаваме,като никой не ни има за нищо въпреки големите усилия,които полагаме за развитието на играта.


Пиша го от името на всички членове на РО.

#2 Corinthians 10.07.2011 22:22
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

А да Ви попитам къде бяхте Вие, когато проблема го имаше и кой какъв съвет даде на админа как да реагира, защото трябваше да се реагира максимално бързо при подобен проблем ... не сте задължени за нищо, но може би не изявявате и Вие желание за контакт с админа, защото с РО1 подобен проблем не е имал, а от РО 2 някой да се опита да се свърже с админа да го пита кое как какво ..... Най-лесното е да поставяш условия от името на 3-ти лица с ултиматум ...

#3 Removed user 10.07.2011 22:31
Lady bugs
647 Posts

Г-н Админ, просто направете безплатни тренировки за ощетените отбори (тези които са на минус кредит), това на първо време ще им е достатъчно да се стабилизират и да си стъпят на краката докато продадат отново играчите.

#4 Removed user 11.07.2011 06:58
Loko pd
373 Posts

Г-н Админ,вижте в РО дискусии,колко предложения има.Аз лично видях само на 2 да вземете отношение :).Аз ви писах,не ми обърнахте внимание и после обвинявате,че не сме имали реакция.Да ви пратя ли хоронология? Предложението ми беше 1 месец тренировките да са безплатни,докато хората си продадат играчите.А сега тази лудост със 75% върнат кредит.Така аз лично загубих към 1 милион кредит (ей така от нищото) А за другите,които са правили повече трансфери за по-големи суми пак не ми се мисли.Добре,че съм развит и не ми трябва кредит,но нека мислим и за по-слабите Г-н Админ.

Ще е хубаво вече за всичко да се обръщате към нас,ако искате помощ от интелигентни хора,които имат опит с такива неща.
Мерси,че ЧАК сега има реакция,когато се решихме да направим темата.Дано не се повтарят тези неща,защото хората искат Силен продукт,а не БЪГАВ.

Мерси за вниманието,ако си го прочел.

#5 Removed user 11.07.2011 21:44
PFC Sozopol
804 Posts

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>А да Ви попитам къде бяхте Вие, когато проблема го имаше и кой какъв съвет дадена админа как да реагира, защото трябваше да се реагира максимално бързо приподобен проблем ... не сте задължени за нищо, но може би не изявявате и Виежелание за контакт с админа, защото с РО1 подобен проблем не е имал, а от РО 2някой да се опита да се свърже с админа да го пита кое как какво .....Най-лесното е да поставяш условия от името на 3-ти лица с ултиматум ...</blockquote>
Е на това му викам аз излизане от положението и измиване на ръцете...(bow) :x Просто нямам думи какво да кажа повече,а днешното решение е тотален противовес на първото, и то пак еднолично. И какви са тия 10 дни тренировки безплатни и връщане на кредита пак, но намален сега ??? За мен поне лично това не е изпълнение на условието което поставихме. Хем вадим първо налетия кредит изкуствено, хем днес го узаконихме пак обратно, но не целия, а 3/4 от него...(shake) Знаем ли какво правим, или действаме на момента според настроението админ?

#6 Removed user 11.07.2011 21:52
Lady bugs
647 Posts

Спокойно колеги, снощи админа пое инициатива да решим заедно проблема...така че положението в момента определено няма да е крайно решение на този сложен казус!